Skidspår Torkilstöten

Observera att alla spårning sker till största delen med idiella krafter och vi lägger i år störst fokus på spårning under Nyårsveckan, sportlovsveckor samt påskveckorna.

Är det blåsigt och snöfall kommer vi inte kunna hålla bra preparerade spår eftersom de ligger utsatt för vind, vi försöker preparera och spåra så fort det går.Spårning

Frekvent spårning v8-10 och påskveckorna.


Spårning ett flertal ggr per vecka hela säsongen. Spårning sker med frivilliga språrare men troligtvis inte varje dag om det inte finns en huvudansvarig för den veckan.


Veckorna 2-7 har vi inte ambitionen att spåra men kommer troligen att ske på ett flertal veckosut när vi har längdintresserande spårare på plats.


Fler spårare efterlyses

Vi önskar komma i kontakt med fler som kan tänka sig att spåra, ju fler desto bättre för framtiden vilket dessutom minskar varje individs insats. Vet ni med er att ni vill hjälpa till och samtidigt få perfekta spår när ni är på besök, kontakta någon av oss i styrelsen. Spårutrustning finns att låna om ni har tillgång till skoter. Känner ni att ni vill hjälpa till mer frekvent finns möjlighet att låna föreningens skoter till att sladda och spåra.


Kontakta någon i styrelsen så hjälper vi er, trevlig tur!